Getuigenissen : Optique WIAME

“Voor elk wat wils”

Mathilda en Sandrine zijn twee zussen en baten samen “Optique WIAME” uit, een optiekwinkel gelegen te Thorembais-Saint-Trond in Waals-Brabant. Dit is de plek waar u zeker een bril vindt dat bij u past. Enthousiast en bezorgd, waken zij over de gezondheid en het comfort van uw ogen. Hun sleutelwoord: professionaliteit.

Elk haar specialiteit

Mathilda is nauwkeurig, zorgzaam en strikt. Zij zorgt ervoor dat u een bril vindt die bij de morfologie van uw gezicht past alsook uw persoonlijkheid onthult.
Wat Sandrine betreft, zij is expert op het gebied van oogonderzoek en aanpassing van contactlenzen. Zij adviseert u over de beste bril voor uw dagelijkse activiteiten.
Beide zussen zijn voortdurend op zoek naar de laatste trends en nieuwigheden.

Mathilde en Sandrine, tevreden klanten over de aangeboden diensten van AFE Benelux

De twee zussen zijn sinds september 2017 klant van AFE. Het is dankzij Alicia, een van onze verkoopsters, dat ze de kans kregen om de diensten die door AFE worden aangeboden te ontdekken. Het project was zopas voorgesteld, dat de zussen meteen kozen voor de videodiensten van SWTV. Dit met bedoeling de winkelbekendheid te bevorderen. “Wij waren meteen overtuigd van het project”*

Wie nieuwe winkel zegt, zegt zich kenbaar maken

De nieuwe winkel is recent geopend en daarom dient men de zaak bekend te maken. Bij de lancering hadden Mathilda en Sandrine al een website, alsook een Facebook-pagina zodat hun klanten ze gemakkelijk konden vinden. Maar er ontbrak iets… een video.

Veranderingen sinds de samenwerking met AFE

De zussen geven toe dat ze hun klanten niet altijd vragen of ze de video hebben gezien of niet. Ze zijn echter tevreden met het resultaat en zijn zeker van de impact die een video kan hebben op mensen.
Voorlopig deelden ze de video op Facebook, Google en Youtube. Binnenkort hopen ze het in de website te integreren.

Het nut van de video voor uw bedrijf

De video is om verschillende redenen nuttig. Ten eerste hebben afbeeldingen altijd meer impact dan teksten. Ten tweede kunnen klanten aanvullende informatie krijgen over de aangeboden diensten. Omdat Mathilda en Sandrine niet alleen verkoopsters zijn, doen ze hun werk ook met passie en zorgen ze graag voor hun klanten. Voor hen is het belangrijk dat klanten de professionaliteit erachter zien.

Gerespecteerde deadlines en een TOPteam

De twee zussen zijn tevreden met de dienst die hen is aangeboden. “De video is op tijd gemaakt en stemt volledig overeen met ons verzoek”*. De contacten met onze diensten waren uitstekend, zowel met de verkoper als met het SWTV-team. “Het was heel leuk om met zo’n team te werken.*”

Optique WIAME beveelt de service van AFE aan

We adviseren de service van AFE aan degenen die beginnen. Het geeft uw bedrijf een boost op niveau van zichtbaarheid.”* Mathilda en Sandrine hebben al andere ondernemers over onze diensten gesproken. Deze zijn allen gemotiveerd om een samenwerking aan te gaan.

*originele versie in het Frans

Bekijk de bedrijfsvidéo van “Optique WIAME” en maak uw eigen conclusie!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie