Bij SWTV, een merk van AFE Benelux, zijn we gespecialiseerd in de creatie van professionele bedrijfsvideo’s die beantwoorden aan de wensen van zelfstandigen en kmo’s.

Het is een audiovisuele oplossing, speciaal ontworpen voor bedrijven. Onze bedrijfsvideo’s presenteren uw onderneming op een aantrekkelijke en persoonlijke manier.

Wij ontwerpen uw bedrijfsfilm van A tot Z en geven u de mogelijkheid om hem te integreren op uw website en de belangrijkste videoportaalsites.

Daarnaast is SWTV ook een netwerk aan multimediabeeldschermen (totems) die verdeeld zijn over druk bezochte commerciële ruimtes in België. Dankzij deze schermen kan u uw video in de kijker zetten in uw regio! Gedurende de hele dag worden er op onze totems tientallen bedrijfsvideo’s van bedrijven en zelfstandigen uitgezonden. De schermen tonen daarnaast ook uw contactgegevens, regionaal nieuws en het weerbericht uit uw regio. Dit concept maakt het zelfstandige handelaars mogelijk om een breder publiek te bereiken bij hen in de buurt. Uw video, die gerealiseerd werd door professionele journalisten en cameramannen van onze eigen productieafdeling, zal dus worden uitgezonden waar uw potentiële klanten aanwezig zijn.

Dankzij onze professionele bedrijfsvideo, beschikt u over een nieuwe mogelijkheid om uw activiteiten in de kijker te zetten

Waarom kiezen voor SWTV?

  • Onze kennis over de creatie van bedrijfsvideo’s
  • Onze teams beantwoorden aan al uw wensen (opnames, montage en optimalisatie)
  • Onze klantenrelatiedienst staat gedurende onze samenwerking elke werkdag klaar om naar u te luisteren
  • Ons personeel is opgeleid om uw te ondersteunen waar en wanneer u maar wenst

Aarzel niet om met ons contact op te nemen en een gratis, gepersonaliseerde offerte te ontvangen.

Getuigenis van klanten >>>