Adwords Campagne

AFE helpt uw doelpubliek om de weg te vinden naar uw website aan de hand van op maat gemaakte campagnes die opgemaakt worden in Google Adwords.

Ad wat ?

Adwords is een onderdeel van Google dat het mogelijk maakt om reclame te maken op de zoekmachine. Deze vorm van reclame bestaat uit advertenties die gebaseerd zijn op zoekwoorden. Ons team zoekt voor u de juiste woorden die ervoor zorgen dat uw advertentie weergegeven wordt in de zoekresultaten.

Hoe deze advertenties eruit zien?

We geven u graag een voorbeeld, gebaseerd op het zoekwoord « Schoenen ».

Het groene icoontje ‘adv.’ verwijst hier naar een betaalde advertentie. Elke keer dat een surfer klikt op de link, zal de adverteerder een bepaald bedrag betalen (cost-per-click). Hoe meer u wenst te investeren, hoe meer u zal verschijnen tussen de advertenties. Het bedrag zal bij elke zoekopdracht opnieuw berekend worden en dat in functie van de aanwezige concurrentie op dat moment, de locatie van de zoekopdracht, de kwaliteit van de campagne, enzovoort.

Deze betalende vorm van zoekmachine optimalisatie is beter gekend onder de naam SEA (Search Engine Advertising). Gaat u met ons in zee? Dan zal ons team voor u deze campagnes creëren en beheren.

Uw doelgroep bereiken

Zoekmachines worden enorm veel gebruikt. Net daarom is het interessant dat u alles in het werk stelt om hierop goed zichtbaar te zijn. Een Adwords specialist van ons team zal u contacteren om te bekijken hoe u uw campagne het best aanpakt. Definieer samen met hem de taal, land, regio, tijdschema van waar en wanneer u uw advertentie wil verspreiden. Zo maakt u meer kans om het juiste doelpubliek aan te spreken.

Waarom SEA uitbesteden aan AFE?

Heeft u moeilijkheden ondervonden met het beheren van uw Adwords campagne? Dan is AFE voor u de oplossing.
Vergeet niet dat het veel tijd vergt om de juiste strategie te vinden. Daarom raden wij u aan om deze taak uit te besteden aan professionals. Wij willen u graag helpen!

Hoe wij te werk gaan? Eerst en vooral voeren wij een audit uit. Nadien definiëren we onze marketingstrategie en creëren zo uw campagnes. Wilt u alle stappen en voordelen ontdekken van het uitbesteden van uw Adwords Campagnes? Ontdek dan snel SWO, de specialist in SEA en SEO.
Bij SWO ontdekt u speciale pakketten die op maat gemaakt kunnen worden. Kies zelf het aanbod dat het best past bij uw noden en ons team doet de rest.

Voordelen van een Adwords Campagne

  • U bereikt effectief uw gewenste doelgroep en trekt zo potentiële klanten naar uw website
  • U bepaalt vooraf uw maandelijks budget
  • U kan de resultaten meten en nagaan of uw advertentie aanslaat. Indien nodig kan uw campagnebeheerder deze ook gemakkelijk aanpassen
  • Test nieuwe zoektermen uit, laat uw advertentie aanpassen, onderbreek of hervat uw advertentie,…