Bedrijfsvideo

Als u uw bedrijf op een originele manier in de kijker wil zetten en potentiële klanten een blik wil gunnen in uw activiteiten, dan is een bedrijfsvideo de ideale oplossing.

Ons productiehuis SWTV heeft zich gespecialiseerd in het realiseren van professionele bedrijfsfilms en creëert voor u een op maat gemaakte video. Bovendien helpen wij u ook met de verspreiding van deze video via ons distributienetwerk aan digitale beeldschermen (+/- 1700 totems) en op de belangrijkste videoportaalsites (bv. YouTube, Dailymotion en Viméo).

Waarom een bedrijfsvideo maken?

 1. Belang van beelden: onze hersenen zijn visueel ingesteld en beelden zeggen daarom meer dan tekst
 2. Persoonlijker: een bedrijfsvideo werkt persoonlijk, u geeft de mogelijkheid om binnen te kijken in uw bedrijf en u kan laten zien hoe uw team werkt.
 3. Sociale media: video is een medium dat enorm versterkend werkt op sociale media
 4. Multifunctioneel medium: het kan zowel on- als offline gebruikt worden

Waarom voor AFE kiezen?

videoWij zorgen ervoor dat uw bedrijfsvideo gezien wordt! Dat doen we door uw video te plaatsen op de belangrijkste videowebsites: Youtube, Vimeo, Dailymotion, Bizbook, Videobiz, enz. En natuurlijk plaatsen wij uw video ook op uw eigen website.

Naast al deze plaatsen, zal uw video ook opgenomen worden in ons uniek distributienetwerk van 1700 beeldschermen in België. Wij plaatsen deze schermen in drukke, commerciële ruimtes. Onze klanten kunnen er dan voor kiezen om hun video af te spelen op 10, 20 of 30 totems die dagelijks bekeken zal worden door honderden mensen.

Heeft u interesse in deze dienst of wilt u meer weten over ons netwerk? Neem dan snel een kijkje bij SWTV !

Ons multimedia beeldscherm: De Totem

Ons merk SWTV is bekend omwille van het netwerk van 1700 beeldschermen. Deze geven ondernemingen de kans om hun bedrijf te promoten in de regio waarin ze zich bevinden. Elke totem zendt dagelijks een dertigtal video’s van bedrijven en zelfstandigen uit uw regio uit.

Op onze schermen is er meer te zien dan deze bedrijfsfilmpjes. Er verschijnen namelijk drie pagina’s op uw totem die elk telkens 30 seconden zichtbaar zijn:

 • Eerste pagina: video’s en meer
  De video’s, waaronder uw eigen bedrijfsvideo, verschijnen hier in een aangepast formaat van 30 seconden. Ze zijn ideaal zichtbaar voor potentiële klanten die nog boodschappen moeten doen.
  We creëren ook video’s van 1’30” om te verdelen via uw website en sociale media.
  Deze video van 30 seconden richt zich op de presentatie van uw bedrijf door middel van goede trefwoorden. Net omdat er geen geluid is, trekt het nog meer de aandacht van de klant. Tevens stimuleert het om te kijken en extra informatie te vragen.
  De eerste pagina toont ook waar uw bedrijf zich bevindt op de geografische kaart en geeft de mening van uw klanten op Bizbook.be weer.
 • Tweede pagina: Newsfeed en weerbericht
  De tweede pagina is een algemenere pagina, die mensen informeert via een newsfeed en een weerbericht.
  Het thema van de RSS-feed kiest u zelf en kan u aanpassen aan de wensen van uw klanten. Kies bijvoorbeeld voor sport, lokaal of internationaal nieuws. Een RSS-feed is een web standaardtaal die communiceert over nieuwe updates of nieuwsfeiten.
 • Derde pagina (optioneel): Zelf inhoud kiezen
  De inhoud van de derde pagina kiest u volledig zelf. U kan zelfs kiezen om deze pagina weg te laten van uw totem. Wilt u uw klanten informeren over uw openingsuren of een promotie, meer bedrijfs- en productinformatie geven, een activiteit aankondigen of gewoon een leuke foto van uw team tonen? Het kan allemaal op deze pagina!
  Wilt u de belangrijkste informatie bundelen op één pagina? Dat kan! Dankzij onze vele templates kiest u zelf hoe uw beeldscherm er zal uitzien.

Uw video verschijnt niet enkel op uw totem; hij zal ook afgespeeld worden op andere schermen in uw regio. U kan in de pakketten van SWTV kiezen of u gaat voor een verspreiding op 10, 20 of 30 totems. Wilt u meer informatie over deze packs? Contacteer ons !