AFE Benelux is een digitaal agentschap in België dat zich exclusief toelegt op digitale oplossingen voor Kmo’s en zelfstandigen.

digital

Wij zetten onze expertise en kennis te uwer beschikken om uw projecten te realiseren. Dat alles baseren wij op 4 pijlers:

  • De creatie van websites (online visitekaartje, e-commerce, mobiele versie) SWM
  • Optimalisering (SEA & SEO) SWO
  • Bedrijfsvideo’s (cameraman & professionele journalisten) SWTV
  • Klantenbinding (nieuwsbrieven & kortingsbonnen)

Al jaren leggen duizenden klanten hun vertrouwen in onze handen voor de ontwikkeling van hun digitale zichtbaarheid en wij zetten alles in het werk om hun activiteiten, op het net, te vergoten.

Ons doel? Het toegankelijk maken en aanbieden van grote marketingoplossingen aan kleinere bedrijven.

equipe

Ons team

Aanwezig in heel België ontmoet AFE Benelux haar klanten in elke provincie en biedt haar marketingstrategie aan om uw bedrijf in de kijker te zetten.

De bureaus van het productieteam bevinden zich in Brussel. Het team luistert naar al uw vragen, werkt aan de realisatie van de oplossing die u gekozen heeft en respecteert alle deadlines. U kan hen steeds bereiken via het telefoonnummer (02/349 23 23) of het e-mailadres (info@afe-benelux.be) van maandag tot en met vrijdag van 9 tot en met 18 uur.

 

 

Waarom kiest u voor AFE Benelux?

Onze expertise

Aan de hand van geavanceerde technologieën verbetert ons bedrijf regelmatig haar diensten om u een oplossing aan te bieden die maximaal presteert en aangepast is aan uw noden. Wij garanderen een snelle reactie op de digitale revolutie en de evoluties op deze markt.

Onze dienst na verkoop

Kiezen voor AFE Benelux is voor u de gelegenheid om te genieten van professionele steun tijdens de duur van uw contract. Uw project wordt ondersteund door een productieteam dat ernaar streeft om te reageren op al uw verzoeken. Een projectmanager houdt toezicht op uw werk en is beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden of veranderingen door te voeren. Bovendien ontvangt u, indien nodig, technische ondersteuning van onze helpdesk of de tussenkomst van onze klantenrelatiedienst, die steeds bereidt zijn om u te helpen.

Logistieke ondersteuning

Van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 19 uur staat onze helpdesk te uwer beschikking om de uitvoering van uw concept te vergemakkelijken. Of u nu problemen heeft met de configuratie van uw mailbox of andere technische problemen, onze techniekers zullen op twee manieren kunnen ingrijpen:

  • Teamviewer : via dit systeem kunnen zij u vanop afstand helpen op uw computer.
  • Technieker: zij sturen iemand ter plaatse om u te helpen.

Ontdek de meningen van onze klanten >