Reservatiemodule: een snelle en gemakkelijke manier om te reserveren

Restaurants, dokters, tandartsen, hotels,… het zijn allemaal sectoren waarin het maken van reservaties of afspraken belangrijk is. Daarom brengt AFE voor haar klanten de reservatiemodule op de markt. De mogelijkheid voor klanten om snel en gemakkelijk online een afspraak of reservatie in te plannen. En voor professionals de manier om een mooi overzicht te hebben over hun agenda.

Reserveren ging nog nooit zo snel

De reservatiemodule van AFE geeft elke internetgebruiker de kans om snel en gemakkelijk een reservatie te maken via uw website.

In enkele klikken geeft de surfer aan wanneer hij wenst te reserveren, om hoe laat en voor hoeveel personen. Dat aangevuld met enkele persoonlijke gegevens zodat u hem kan contacteren en moeilijker is het voor hem niet! Maar ook voor u, als beheerder van de module, is het zeer simpel om deze te gebruiken.

Beheer gemakkelijk zelf uw afspraken

De reservatiemodule van AFE wordt door onze diensten geïnstalleerd op uw website. Nadien heeft u een mooi overzicht over alle ingeplande afspraken.

Daarnaast geeft de module u de mogelijkheid om afspraken te accepteren of te annuleren. Of het nu via uw computer, tablet of GSM is, dankzij ons responsive design heeft u altijd en overal een overzicht over uw agenda.

Maar dat is niet alles, want u krijgt ook steeds een melding als er een reservatie binnenloopt. Zo kan u waar u maar wilt steeds uw aantal beschikbare plaatsen aanpassen.

Zoals u ziet, zowel voor u als voor de klant is onze module een gemak om te gebruiken.

 

Geen website bij AFE 

Heeft u geen website bij AFE? Dan kan u onze diensten natuurlijk altijd contacteren om er één voor u op te maken. Maar ook op een reeds bestaande website, kunnen wij de module zonder problemen installeren, ongeacht het CMS (content management systeem) dat gebruikt wordt.

Wilt u meer informatie?

Onze diensten staan elke werkdag voor u klaar om u meer informatie te verschaffen over deze nieuwste optie! Neem dus snel contact met ons op en stel ons al uw vragen.